Tietoja evästeiden käyttö

Tämä kotisivu käyttää evästeitä. Evästeet tarvitaan, jotta kotisivu toimisi, mutta ne antavat tietoa myös siitä, miten käytät kotisivuamme, jotta osaisimme parantaa sitä sekä sinun itsesi että muiden käyttäjien kannalta. Tämän kotisivun evästeitä käytetään ensi sijassa liikenteen mittaamiseen ja sivun sisällön optimointiin.
Virhe. Hyperlinkin viittaus ei kelpaa

FI

Juusto

On säilytettävä kylmässä - mutta se nautitaan huoneenlämpöisenä

Juusto on valmistettu maidosta, ja sitä on säilytettävä muiden maitotuotteiden tapaan jääkaapin alaosassa, jossa on kylmintä. Juustoa voi säilyttää hyllyillä tai rasioissa, jotka sopivat voimakastuoksuisten elintarvikkeiden säilyttämiseen. Tiiviit kannet estävät hajujen ja makujen siirtymisen muihin elintarvikkeisiin ja säilyttävät kosteuden, joten juusto ei pääse kuivumaan.

 

Vaikka juusto onkin säilytettävä kylmässä, se nautitaan huoneenlämpöisenä. Ota juusto ulos jääkaapista noin tuntia ennen tarjoilua, jolloin sen hienot aromit pääsevät oikeuksiinsa.

Ota juusto ulos jääkaapista noin tuntia ennen tarjoilua, jolloin sen hienot aromit pääsevät oikeuksiinsa

Juustoa voi pakastaa

Suuret kovat juustot voidaan hyvin pakastaa pienehköinä paloina. Kuitenkin vain 45 % tai enemmän rasvaa sisältävät juustot sopivat pakastettaviksi. Juustot, joissa on alle 45 % rasvaa, kärsivät pakastamisesta, sillä niistä tulee kuivia ja murenevia sulattamisen jälkeen. Juusto on sulatettava hitaasti ja mieluiten jääkaapissa.