Tietoja evästeiden käyttö

Tämä kotisivu käyttää evästeitä. Evästeet tarvitaan, jotta kotisivu toimisi, mutta ne antavat tietoa myös siitä, miten käytät kotisivuamme, jotta osaisimme parantaa sitä sekä sinun itsesi että muiden käyttäjien kannalta. Tämän kotisivun evästeitä käytetään ensi sijassa liikenteen mittaamiseen ja sivun sisällön optimointiin.
Virhe. Hyperlinkin viittaus ei kelpaa

FI

Tosiasioita kylmälaitteista

Kylmätuotteet

Mikä on tähtiluokitus? Mitä tarkoittaa AirSystem? Lisätietoja kylmistä tosiasioista saat sanakirjastamme.

Pakastaminen

Suuria määriä pakastettaessa pakastin on asetettava pikapakastustoiminnolle 2–4 tunniksi, ennen kuin pakastin täytetään.
Nopea pakastus matalassa lämpötilassa on tärkeää elintarvikkeiden laadun säilymisen kannalta

Hitaassa pakastamisessa on vaarana, että elintarvikkeisiin muodostuu suuria jääkiteitä, jotka tuhoavat soluseinämät. Tällöin hedelmät ja vihannekset menettävät nestejännityksensä ja veltostuvat ja liha ja kala menettävät paljon nestettä sulamisen yhteydessä. Ruoasta tulee kuivaa ja mautonta, ja tärkeät ravintoaineet katoavat nesteen mukana.