Tietoja evästeiden käyttö

Tämä kotisivu käyttää evästeitä. Evästeet tarvitaan, jotta kotisivu toimisi, mutta ne antavat tietoa myös siitä, miten käytät kotisivuamme, jotta osaisimme parantaa sitä sekä sinun itsesi että muiden käyttäjien kannalta. Tämän kotisivun evästeitä käytetään ensi sijassa liikenteen mittaamiseen ja sivun sisällön optimointiin.
Virhe. Hyperlinkin viittaus ei kelpaa

FI

Kemiallinen vanheneminen

Kemiallinen vanheneminen

Vehnäleipä muuttuu jääkaapissa nopeasti kovaksi ja kuivaksi. Tähän on syynä se, että leivän tärkkelys kiteytyy noin 5 °C:n lämpötilassa: prosessia kutsutaan kemialliseksi vanhenemiseksi. Jääkaapissa 20 tuntia säilytetty vehnäleipä on yhtä vanhaa kuin leipä, jota on säilytetty huoneenlämmössä 75 tuntia.