Tietoja evästeiden käyttö

Tämä kotisivu käyttää evästeitä. Evästeet tarvitaan, jotta kotisivu toimisi, mutta ne antavat tietoa myös siitä, miten käytät kotisivuamme, jotta osaisimme parantaa sitä sekä sinun itsesi että muiden käyttäjien kannalta. Tämän kotisivun evästeitä käytetään ensi sijassa liikenteen mittaamiseen ja sivun sisällön optimointiin.
Virhe. Hyperlinkin viittaus ei kelpaa

FI

Pakastus

Pakastus

Kun pakastat suuria määriä (yli 3 kg:n erä), pakastin on säädettävä pakastusasentoon. Nopea pakastus varmistaa, että elintarvikkeissa muodostuu vain pieniä jääkiteitä ja soluseinämät säilyvät mahdollisimman eheinä. Hitaassa pakastuksessa on vaarana, että jääkiteet ovat suuria ja vahingoittavat soluseinämiä. Hedelmien ja vihannesten nestejännite saattaa kärsiä, ja niistä tulee velttoja. Lisäksi liha ja kala menettävät runsaasti nestettä sulatuksen aikana. Ruoasta tulee kuivaa ja mautonta, minkä lisäksi tärkeitä ravintoaineita menetetään nesteen mukana.