Tietoja evästeiden käyttö

Tämä kotisivu käyttää evästeitä. Evästeet tarvitaan, jotta kotisivu toimisi, mutta ne antavat tietoa myös siitä, miten käytät kotisivuamme, jotta osaisimme parantaa sitä sekä sinun itsesi että muiden käyttäjien kannalta. Tämän kotisivun evästeitä käytetään ensi sijassa liikenteen mittaamiseen ja sivun sisällön optimointiin.
Virhe. Hyperlinkin viittaus ei kelpaa

FI

Tosiasioita ruoanvalmistuslaitteista

Lämpimät tuotteet

Mikä on katalyyttinen itsepuhdistus? Mikä on I-COOKin ja PROCOOKin ero? Lisätietoja lämpimistä faktoista saat sanakirjastamme.
 

 

Induktio

Lasikeraamiset induktiokeittotasot hyödyntävät lämmön optimaalisesti. Jokaisen keittoalueen alla on induktiokela, joka muodostaa sähkömagneettisen kentän.

 

 

Tämä magneettikenttä muuttuu lämmöksi kattilan pohjassa

 
Lämpö siirtyy suoraan ruokaan. Tämä vähentää energiankulutusta. Lisäksi induktiokeittoalue on kolme kertaa nopeampi kuin tavallinen lasikeraaminen keittoalue..