Hakutulos

Tuotteet

Ryhmät

Haku ei tuottanut tuloksia

Ylös

BAKING PRO SYSTEM®

GRAM BakingPro System -uunit ja -liedet tekevät ruoanlaitosta sujuvaa ja helppoa sekä takaavat myös parhaat tulokset. Rapea kana, herkulliset kasvispiirakat ja maistuvat leivonnaiset sekä kaiken kukkuraksi uunin salamannopea kuumennus 180 °C:een vain 4 minuutissa. Uunin tilavuus on 77 litraa, mikä tarjoaa tilaa erikoissuurille uunipelleille ja mahdollistaa useiden ruokalajien valmistamisen samalla kertaa.

BAKING PRO SYSTEM:

  • Salamannopea lämmitys
  • Tasainen lämpötila
  • Tarkka lämmönjako
  • Erittäin suuri uunitila 77L
  • Useita paistotasoja
  • Suuremmat uunipellit

Katso BakingPro System® käyttävät kalusteuunit ja liedet.  

Alt text

BakingPro System® - Kokemus on vahvuutemme

 

Alt text

SALAMANNOPEA LÄMMITYS​

Pikalämmitystoiminnolla haluttu lämpötila saavutetaan mahdollisimman lyhyessä ajassa. Uunin lämpötila nousee esim. 180 °C:een vain 4 minuutissa. Uunisi on siis valmis käytettäväksi nopeammin kuin koskaan aiemmin.

 

AIKA ON KALLISARVOISTA​

Nopea kuumennus – 180 °C, 4 min​

Alt text

TASAINEN LÄMPÖTILA​

Uunin lämpötila pysyy tasaisena koko valmistuksen ajan. Näin vaativimmatkin ruokalajit ja ateriat onnistuvat täydellisesti joka kerta. Myös erityisen haastavat kohokkaat.

 

PARHAAT TULOKSET JOKA KERTA​

Tasainen lämpötila​

Alt text

TARKKA LÄMMÖNJAKO​​

Baking Pro -uunin rakenne takaa lämmön täydellisen ja tasaisen jakautumisen koko uunitilaan. Näin leivonnaiset, pizzat ja piirakat onnistuvat aina.

 

SAMA LOPPUTULOS KAIKILLE​​

Tarkka lämmönjako​

Alt text

 ERITTÄIN SUURI UUNITILA 77L​

Erittäin suuri, 77 litran uunitila tarjoaa reilusti tilaa ruoanlaittoon koko perheelle. Siihen kuuluu myös erittäin suuria uunipeltejä ja jopa 6 ruoanlaittotasoa.

 

SUUREMPI ON PAREMPI​

Uunitila 77L

Alt text

USEITA PAISTOTASOJA​​

Kuusi eri paistotasoa sallivat sinun valita juuri parhaan kohdan uunista. Saat samat hyvät tulokset kaikilla paistotasoilla.

 

AINA ON TILAA VIELÄ YHDELLE​​

Useita paistotasoja​

Alt text

SUUREMMAT UUNIPELLIT

Erikoissuuret uunipellit ja -pannut antavat myös tavallista enemmän tilaa. Voit siis valmistaa juuri omalle perheellesi sopivan määrän ruokaa ja leivonnaisia. Voit myös valmistaa useita ruokalajeja samalla kertaa.

 

TILAVUUS ON ETU​​

Erikoissuuret uunipellit​

BakingPro System® - Kokemus on vahvuutemme