Hakutulos

Tuotteet

Ryhmät

Haku ei tuottanut tuloksia

Ylös

Alt text

Jääkaapin puhdistusaine​

Jääkaapin puhdistusaine desinfioi jääkaapit ja pakastimet. Se on erityisen tehokasta bakteereita sekä home- ja hiivasieniä vastaan. Puhdistaa ja poistaa
tehokkaasti bakteereista johtuvan hajun, eikä ole haitallista eläimille tai ihmisille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Käyttöohje: Suihkutetaan jääkaapin tai pakastimen sisäpintoihin. Annetaan vaikuttaa 15 minuuttia ja pyyhitään nihkeällä liinalla. Vesipesu on suositeltava ainoastaan silloin, kun elintarvikkeet ovat suorassa kosketuksessa puhdistettuihin pintoihin.

Ainesosat: Sisältää: < 5 % amfoteerisiä ja ionittomia tensidejä. Sisältää myös:
vettä, isopropyylialkoholia ja kvartenäärisiä ammoniumsuoloja.

Alt text

Uunin puhdistusaine​

Uunin puhdistusaine on erityisesti leivin- ja paistinuuneille sekä hiili- ja kaasugrilleille tarkoitettu puhdistusaine. Se irrottaa tehokkaasti rasvan ja palaneen ruoan uunin sisältä, ja se soveltuu myös grillin ja uunipeltien puhdistukseen.

Käyttöohje: Lämmitä uuni enintään 50 °C:seen ja anna jäähtyä 10–15 minuuttia. Ruiskuta puhdistusainetta pinnalle tasaiseksi ja ohueksi kerrokseksi. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja puhdista pinta hankaussienellä ja puhtaalla vedellä. Pese vielä puhtaalla vedellä. Erittäin likaiset pinnat voivat vaatia useampia käsittelykertoja. Vahingoittaa linoleumi- ja alumiinipintoja ja maalattuja pintoja. EI TULE käyttää itse puhdistuville pinnoille tai kiertoilmauunin tuulettimelle.

Ainesosat: Sisältää: < 15 % natriumhydroksidia, < 15 % ionittomia tensidejä. Sisältää myös: vettä, isopropyylialkoholia ja hajustetta.

VAARA! Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Älä hengitä suihketta. Pese ihoa huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä suojakäsineitä ja silmiensuojainta.

  • JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa.
  • JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE : Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä.
  • JOS KEMIKAALIA ON HENGITETTY: Siirrä henkilö raittiiseen ilmaan ja varmista vaivaton hengitys.
  • JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin.

 

Alt text

Teräspintojen puhdistusaine​

Teräspintojen puhdistusaine on tarkoitettu erityisesti ruostumattomasta teräksestä valmistettujen pintojen, kuten jääkaappien, uunien ja liesien puhdistukseen. Puhdistusaine liuottaa rasvaa ja poistaa tehokkaasti sormenjäljet, rasvatahrat ja muun lian. Se jättää pinnalle ohuen suojaavan kalvon, jonka ansiosta pinnan puhdistus on vastaisuudessa helpompaa. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Käyttöohje: Levitetään pehmeällä liinalla ja hangataan pintaan, kunnes kaikki tahrat on saatu puhdistettua. Käsitelty pinta pyyhitään muutaman minuutin kuluttua puhtaalla liinalla.

Ainesosat: Sisältää: < 5 % ionittomia ja anionisia tensidejä. Bentsisotiatsol-3 (2H) -onia. > 15 % valkoista parafiiniöljyä ja alifaattisia hiilivetyjä. Sisältää myös: vettä ja hajustetta.

Alt text

Keraamisen tason puhdistusaine​

Liesitasojen puhdistusaine poistaa tehokkaasti kiinni palaneen ruoan lieden pintaa naarmuttamatta. Se kiillottaa, suojaa ja muodostaa liesitasolle suojaavan kiiltävän kalvon, joka helpottaa tason puhdistusta vastaisuudessa.

Käyttöohje: Levitetään kuivalla liinalla ja hangataan kylmään tasoon, kunnes pinta on puhdas ja kiiltävä. Ylimääräinen aine voidaan tarvittaessa pyyhkiä pois. Puhdistusterän käyttö ei ole tarpeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ainesosat: Sisältää: < 5 % ionittomia ja kationisia tensidejä, > 30 % alifaattisia hiilivetyjä. Sisältää myös: hiovia aineita, vettä, silikoniöljyä, sitruunahappoa ja hajustetta.

Alt text

Astianpesukoneen puhdistusaine​

Astianpesukoneen puhdistusaine soveltuu astianpesukoneen puhdistukseen ja huoltoon. Astianpesukoneen puhdistusaine liuottaa tehokkaasti rasvan, lian sekä kalkkisaostumat astianpesukoneen sisäosista ja putkistosta jättäen koneen puhtaaksi ja miellyttävän tuoksuiseksi. Käytä puhdistusainetta noin kerran kuukaudessa koneen käyttöasteesta riippuen.

Käyttöohje: Tyhjennä kone ja puhdista suodatin. Irrota kapselin päällä oleva sinetti ja aseta pullo, korkki edelleen paikoillaan, ylösalaisin aterinkoriin tyhjään koneeseen. Sulje luukku ja
valitse astianpesukoneesta pesuohjelma, jonka pesulämpötila on vähintään 65 °C.

Ainesosat: Sisältää: 15–30 % sitruunahappoa, < 15 % ionittomia tensidejä, < 5 % amfoteerisiä tensidejä. Sisältää myös: vettä, isopropyylialkoholia ja hajustetta.

VAROITUS! Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Pese ihoa huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä silmiensuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin.