Hakutulos

Tuotteet

Ryhmät

Haku ei tuottanut tuloksia

Ylös

Alt text

Teräksiset kodinkoneet

Classic- ja Fresh-sarjojen EasyOff Steel -pinnoitteella varustetuilla jääkaapeilla ja pakastimilla syntyy upea keittiö. Molempien sarjojen kylmälaitteet ovat kauniita ja helppohoitoisia. Täydennä niitä niin ikään teräspintaisella liedellä tai kalusteuunilla ja keittotasolla. Viimeistele kokonaisuus upealla teräksisellä liesituulettimella ja astianpesukoneella.

 

Valkoiset kodinkoneet

Jos haluat täysin valkoisen keittiön, valinnanvaraa on runsaasti. Sekä Classic-sarjassa, että yksinkertaisia ja monipuolisia jääkaappeja ja pakastimia sisältävässä Fresh-sarjassa on paljon malleja. Voit myös valita jääkaapin ja pakastimen sisältävän tyylikkään side-by-side-kokonaisuuden. Myös liesiä, kalusteuuneja ja astianpesukoneita on saatavilla valkoisena. Kaiken kruunaa jokin näyttävistä liesituulettimistamme.

 

Alt text
Alt text

Täysin integroitavat kodinkoneet

Täysin integroitavissa olevat mallit kuuluvat Fresh-sarjaan, ja niissä on samat varusteet ja edut kuin vapaasti seisovissakin malleissa. Saatavilla on täysin integroitavia astianpesukoneita leveyksissä 45 cm:n ja 60 cm, sekä ulosvedettäviä liesituulettimia, joista vain etureuna on näkyvissä. Halutessasi voit myös täydentää täysin integroitavia kodinkoneita teräksisellä, terästä ja lasia sisältävällä tai mustalla seinään asennettavalla liesituulettimella.