Hakutulos

Tuotteet

Ryhmät

Haku ei tuottanut tuloksia

Ylös

Alt text

Every GRAM counts

GRAM-KODINKONEIDEN VIHREÄT EDUT

Vastuullisuus ja tuotekehitys ovat aina olleet tärkeä osa GRAMin DNA:ta. Siksi meillä oli ilo esitellä jo vuonna 1990 maailman energiatehokkain jääkaappi – GRAM LER 200.

Olemme uteliaita ja pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme kestävämpään suuntaan.  Monet tuotteemme tarjoavat Eco-ohjelmia ja energiansäästöominaisuuksia, jotka helpottavat energian säästämistä.  

Vastuullisuus ja kestävyys eivät silti koske vain tuotteiden ominaisuuksia, energialuokitusta ja tuotantomenetelmiä.  Kuluttajana voit vaikuttaa ympäristöön merkittävästi tekemällä vihreitä ostovalintoja ja huomioimalla kodinkoneiden päivittäiset käyttötapasi. 

VIILEÄT VIHREÄT EDUT

GRAM tarjoaa erittäin laajan valikoiman kylmälaitteita, kuten jääkaappeja, pakastimia ja jääkaappipakastimia. Siksi löydät meiltä aina tarpeisiisi sopivan tuotteen.  Näin voit välttää turhaa energiankulutusta, kun et osta tarpeisiisi liian suurta tai pientä laitetta.

Kaikissa kylmälaitteissamme käytetään LED-valaisimia, jotka kuluttavat selvästi vähemmän energiaa kuin perinteiset polttimot.

Monissa GRAM-jääkaapeissa ja -jääkaappipakastimissa on FreshZone-lokero, jossa lämpötila on alhaisempi kuin muualla jääkaapissa. Lokero sopii kalan, tuoreen lihan ja maitotuotteiden säilytykseen, sillä se parantaa elintarvikkeiden säilyvyyttä ja auttaa minimoimaan ruokahävikkiä.

Jääkaapeissa ja jääkaappipakastimissa käytetään erilaisia hälyttimiä, jotka kiinnittävät huomion tarpeettomaan energiankulutukseen. Hälytin aktivoituu, jos lämpötila on liian korkea tai ovi on auki.

Alt text
Alt text

LÄMPIMÄT VIHREÄT EDUT

Kaikissa GRAM-kalusteuuneissa ja liesissä on Eco-ohjelma, joka takaa mahdollisimman alhaisen energiankulutuksen.

Eco-toiminnolla varustetut laitteet hyödyntävät uunin jälkilämmön ja katkaisevat lämmön automaattisesti n. 5 minuuttia ennen kypsennysajan päättymistä. Jälkilämmön hyödyntäminen säästää energiaa vaikuttamatta lopputulokseen.

BakingPro System® -järjestelmällä varustetuissa GRAM-kalusteuuneissa ja -liesissä on suuri 77 litran uunitila ja suuremmat uunipellit.Tämä mahdollistaa suurempien ruokamäärien valmistamisen suuren uunitilan ansiosta. Elektronisesti ohjatuissa kalusteuuneissa ja liesissä on tarkempi lämpötilansäätö, mikä minimoi energiankulutuksen ja antaa uunille paremman energialuokan.

Induktio on lähtökohtaisesti energiatehokkain saatavilla oleva lämmitysmuoto. Kaikissa GRAM-induktioliesissä on Autofocus-toiminto, joka mukauttaa keittoalueen koon automaattisesti keittoastian koon mukaan. Tällöin koko keittoalueen lämmittämiseen ei kulu turhaa energiaa, jos keittoastia on keittoaluetta pienempi.

VIHREÄN ASTIANPESUN EDUT

Useimmissa GRAM-astianpesukoneissa on ajastettu käynnistys, joten voit asettaa koneen käynnistymään energian ollessa halvinta ja vihreintä – siis usein yöllä.  

SMART-ohjelmalla varustettu astianpesukone säätää antureiden avulla veden, ajan ja energian kulutuksen kutakin pesukertaa varten, jolloin käytät vain tarvittavan määrän vettä ja energiaa. 

Jos haluat pestä vain pienen määrän astioita, GRAM-astianpesukoneesi huolehtii tiskauksesta myös silloin.  Monissa astianpesukoneissa on puolitäyttötoiminto, jolloin kone kuluttaa vähemmän energiaa.

Alt text
Alt text

VIHREÄN PYYKINPESUN JA -KUIVAUKSEN EDUT

Jos GRAM-pesukoneessasi tai -kuivausrummussasi on ajastettu käynnistys, voit asettaa koneen käynnistymään energian ollessa halvinta ja vihreintä – siis usein yöllä. 

PearlDrum-rumpuja on saatavilla GRAM-pesukoneissa ja -kuivausrummuissa. Ne pidentävät vaatteiden käyttöikää, sillä rummun pintarakenne saa vaatteet liukumaan helpommin ja kulumaan vähemmän.

Invertterimoottorissa ei ole kuluvia hiiliharjaosia. Tämä moottorityyppi on yleensä käyttöiältään pidempi verrattuna perinteisiin moottoreihin, mikä on hyväksi ympäristölle.

Energiatehokas lämpöpumpputekniikka saa aikaan myös merkittävää energiansäästöä, joten lämpöpumpulla varustetut kuivausrummut ovat ympäristöystävällinen valinta perinteisiin kuivausrumpuihin verrattuna.