Hakutulos

Tuotteet

Ryhmät

Haku ei tuottanut tuloksia

Ylös

 

Astiat eivät tule puhtaiksi

Paras pesutulos saavutetaan, jos huuhtelukirkasteen ja suolan säätö on oikea, jolloin pesu tapahtuu pehmeässä vedessä (katso käyttöohje) jolloin vesi valuu astioista mahdollisimman hyvin pois. Tarkista myös, että tiskit (astiat, ruokailuvälineet, lasit ja kaikki muu) on asetettu oikein, jotta eri suuttimista suihkutettu vesi pääsee kaikkiin kulmiin (katso oikea sijoitus käyttöohjeesta).

Astiat eivät saa estää vesisuihkua missään korien alueella. Puhtaiden astioiden edellytyksenä on myös riittävä määrä puhdasta vettä. Siksi on välttämätöntä, että astianpesukoneen pohjassa oleva suodatin pidetään puhtaana, jotta vesi pääseen virtaamaan sen läpi esteettä.

Suositellaan käyttämään jauhemaista astianpesuainetta, koska se liukenee nopeammin kuin tabletit. Pesuaine, joka ei liukene kunnolla, voi asettua astioihin pieninä rakeina.

Suodattimet on aina kiinnitettävä oikein, koska muuten pesuveteen voi päästä suuria epäpuhtauksia.

Lisäksi suihkuvarsien suuttimet on pidettävä puhtaina kerrostumista ja epäpuhtauksista, jotta vesisuihkuissa on koko ajan täysi paine. (Katso puhdistusohjeet käyttöohjeesta)

Jos poistoputken asento tai korkeus aiheuttaa lapon, vesi imetään astianpesukoneesta liian aikaisian, mikä myös vähentää pesutehoa. Tarkista, että poistoputki on oikealla korkeudella.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Voit katsoa myös

Kaikki FAQ jääkaapeista ja ASTIANPESUKONEET
Löydä käyttöohjeet
Ota yhteyttä yhteydenottolomake

Ehdot

Kaikki neuvot ja ohjeet GRAMin kotisivuilla ovat käyttäjän omalla vastuulla. Tarvittaessa voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluun