Hakutulos

Tuotteet

Ryhmät

Haku ei tuottanut tuloksia

Ylös

 

Kalusteoven asentaminen integroitavaan astianpesukoneeseen

Varmista, että astianpesukone on pohjassa olevilla säätöjaloilla ruuvattu työtasoa tai sen alapuolella olevaa kehystä vasten. Näin varmistat, että astianpesukone pysyy paikallaan eikä pääse liikkumaan.

Kalusteovi asennetaan joko muovikiinnikkeillä, jotka on jo asennettuna astianpesukoneen luukkuun, tai mukana tulleilla holkeilla.

Kiinnikkeet ruuvataan kalusteoveen mukana tulleen sapluunan avulla ja muovikiinnikkeet napsautetaan paikoilleen astianpesukoneen ovelle. Holkit sopivat astianpesukoneen luukun etuosassa olevaan avaimenreikäjärjestelmään ja liukuvat alas paikoilleen. Molemmissa tapauksissa ruuvit kiinnitetään astianpesukoneen luukun läpi kalusteoveen, jotta kalusteovi kiinnittyy täsmälleen oikeaan asentoon.

Kalusteoven enimmäiskorkeus kiinteään asennukseen, jossa astianpesukone on asennettu työtasoa vasten, on 72 cm. Tätä korkeammat kalusteovet tulee asentaa joko liukusaranoilla tai niin, että kalusteovi tulee astianpesukoneen luukkua korkeammalle.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Voit katsoa myös

Kaikki FAQ jääkaapeista ja ASTIANPESUKONEET
Löydä käyttöohjeet
Ota yhteyttä yhteydenottolomake

Ehdot

Kaikki neuvot ja ohjeet GRAMin kotisivuilla ovat käyttäjän omalla vastuulla. Tarvittaessa voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluun