Hakutulos

Tuotteet

Ryhmät

Haku ei tuottanut tuloksia

Ylös

Kätisyyden kääntö

Useimpien jää- ja pakastinkaappien ovet voidaan kääntää oikealta vasemmalle ja päinvastoin hyvin yksinkertaisella tavalla.

Aloita laskemalla kaappi selälleen. Irrota alempi sarana ja nosta ovi pois. Jääkaappipakastimesta poistetaan myös keskisarana ja ylempi ovi nostetaan pois. Yläsarana siirretään vastakkaiselle puolelle.

Jos sarana on kaapin yläpuolella, siirrä se vain vastakkaiselle puolelle. Jos sarana on sen sijaan kaapun rungon edessä, on se käännettävä ja tappi on ruuvattava irti ja asennettava uudelleen niin, että se istuu alaspäin.

Saranaholkit ja suojat siirretään vastakkaiselle puolelle, ja ovet asennetaan paikalleen päinvastaisessa järjestyksessä kuin ne poistettiin.

Ennen kahvojen asennusta vastakkaiselle puolelle, on tulpat tai suojat ensin irrotettava. Suojatulpat voi poistaa terävällä veitsellä. Sisäiset tulpat voidaan irrottaa ristipääruuvimeisselillä asettamalla se tulpan keskelle ja pyörittämällä, kunnes reikä on läpi. Ole erityisen tarkka osuessasi kierteisiin oven sisällä, koska kierteet voivat vioittua tai kierrekappale irrota, jos paine on liian voimakas. Näissä tapauksissa ainoa ratkaisu on oven vaihto.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Voit katsoa myös

Kaikki FAQ jääkaapeista ja JÄÄ-, PAKASTIN- JA VIINIKAAPIT
Löydä käyttöohjeet
Ota yhteyttä yhteydenottolomake

Ehdot

Kaikki neuvot ja ohjeet GRAMin kotisivuilla ovat käyttäjän omalla vastuulla. Tarvittaessa voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluun