Hakutulos

Tuotteet

Ryhmät

Haku ei tuottanut tuloksia

Ylös

Induktiotaso ääntelee

Induktioliesien elektroniikka voi joskus tuottaa matalaa mutta erittäin korkeataajuista ääntä. Tämä ei ole epänormaalia, koska induktion määrittää erittäin korkealla taajuudella toimiva elektroniikka.

Induktiolevyt on myös varustettu tuulettimella, joka voi myös tuottaa pientä huminaa. Tuuletin on välttämätön, jotta elektroniikka ei ylikuumene. Valitettavasti ääntä ei voi poistaa kokonaan.

Kun levyjen magneettikenttä tarttuu keittoastian pohjaan, voi keittoastian asennosta riippuen kuulua ääniä, jotka voivat olla enemmän tai vähemmän voimakkaita asetetusta tehosta riippuen. Tietyt keittoastiat ovat alttiimpia tekemään tätä. Erityisesti astiat, joissa on paljon ruostumatonta terästä, voivat olla hyvinkin äänekkäitä, jos käyttää yhtä aikaa useampaa kattilaa tai pannua. Kokeile vaihtoehtoisia keittoastioita, jotka eivät ole niin äänekkäitä, ja vältä näiden sijoittamista vierekkäisille vyöhykkeille.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Voit katsoa myös

Kaikki FAQ jääkaapeista ja UUNIT, LIEDET JA KEITTOTASOT
Löydä käyttöohjeet
Ota yhteyttä yhteydenottolomake

Ehdot

Kaikki neuvot ja ohjeet GRAMin kotisivuilla ovat käyttäjän omalla vastuulla. Tarvittaessa voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluun