Hakutulos

Tuotteet

Ryhmät

Haku ei tuottanut tuloksia

Ylös

Lasikeraamisen- ja induktiolieden ero

Liesi on tyypistä riippumatta laite, jossa on uuni ja keittotaso sekä pieni säilytyslaatikko. Uuneja on saatavana eri kokoisina ja erilaisilla toiminnoilla. Keittotasoja on lasikeraamisena, induktio-, kaasu- tai valurautalevyillä.

Keraamisissa liesissä keittotaso on varustettu lasin alla olevilla lämmitysvastuksilla, jotka johtavat säteilylämmön keittoastian alle. Tasossa voi olla nähtävissä enemmän tai vähemmän voimakas punainen hehku keittoalueen valinnasta riippuen. Keraamiset keittotasot ovat täysin äänettömiä, mutta kuumenevat hyvin, kun lämpö tulee alhaalta ja kulkeutuu lasin läpi. Lämpeäminen tapahtuu rauhallisesti.

Induktiolieden keittotaso koostuu erityyppisistä induktiomoduuleista. Induktiomoduulit saavat lämmityksen tapahtumaan erittäin nopeasti sähkömagnetismin avulla.

Induktiomoduuleilla on se etu, että ne eivät lämmitä lasia, vaan ainoastaan ​​keittoastian pohjaa. Lasin kuumeneminen ei johdu keittoalueesta, vaan keittoastian pohjasta leviävästä lämmöstä.

Induktiotason elektroniikka on riippuvainen jäähdytyksestä, minkä vuoksi tuulettimesta kuuluu hurinaa käytön aikana. Ääniä voi aiheuttaa myös keittoastian epätasainen pohja lasia vasten tai kaksi toisiaan lähellä olevaa keittoastiaa. Näin tapahtuu tyypillisesti keittoastioiden kanssa, joissa on erityisen paljon ruostumatonta terästä. Keittoastiat voi pyrkiä sijoittamaan hieman kauemmas toisistaan.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Voit katsoa myös

Kaikki FAQ jääkaapeista ja UUNIT, LIEDET JA KEITTOTASOT
Löydä käyttöohjeet
Ota yhteyttä yhteydenottolomake

Ehdot

Kaikki neuvot ja ohjeet GRAMin kotisivuilla ovat käyttäjän omalla vastuulla. Tarvittaessa voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluun