Hakutulos

Tuotteet

Ryhmät

Haku ei tuottanut tuloksia

Ylös

Mitkä keittoastiat sopivat induktiolle?

Jotta induktio toimisi, on välttämätöntä, että keittoastian pohjassa on rautaa.

Tyypillisesti pohjassa on rautalevy, jonka tarkoituksena on tuottaa lämpöä.

Lisäksi keittoastiat koostuvat yleensä ruostumattomasta teräksestä, jotta ne näyttävät hyviltä ja helpottavat puhdistamista, sekä alumiinista, joka parantaa lämmön jakautumista astioissa.

Keittoastian materiaalien yhdistelmä vaikuttaa siihen miltä se kuulostaa käytön aikana, mutta erityisesti kuinka hyvin ja nopeasti se lämmittää ruoan. Mitä enemmän pohjassa on rautaa, sitä nopeammin ja tehokkaammin se lämpenee.

Nopea ja tehokas ovat hyviä ominaisuuksia, jos halutaan keittää tietty määrä vettä. Mutta jos haluataan tehdä esimerkiksi riisipuuroa, ei ole toivottavaa, että astia kuumenee liian kuumaksi. Tätä tarkoitusta varten on keittoastioita, jotka on varustettu ohuemmalla rautalevyllä ja jotka eivät siksi voi lämmetä niin kuumaksi.

Kysymys ei siis ole siitä, mitkä astiat sopivat induktioon, vaan siitä, mikä on niiden käyttötarkoitus.

Keittoastian tunnistaminen toimii siten, että elektroniikka rekisteröi, milloin tälle astialle voidaan varata tietty määrä tehoa.

Jos käytetään keittoastiaa, jolla on liian pieni mahdollisuus vastaanottaa tehoa, vyöhyke havaitsee tämän ikään kuin sillä ei olisi keittoastiaa ja katkaisee virran, samalla kun puuttuvan keittoastian symboli tulee näkyviin (U)

 

Guide - Keitto- ja paistoastian valinta

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Voit katsoa myös

Kaikki FAQ jääkaapeista ja UUNIT, LIEDET JA KEITTOTASOT
Löydä käyttöohjeet
Ota yhteyttä yhteydenottolomake

Ehdot

Kaikki neuvot ja ohjeet GRAMin kotisivuilla ovat käyttäjän omalla vastuulla. Tarvittaessa voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluun