Hakutulos

Tuotteet

Ryhmät

Haku ei tuottanut tuloksia

Ylös

Pitääkö uuni esilämmittää?

Riippuen siitä, mitä uunissa paistetaan, voi esilämmitys olla hyvä ajatus. Monissa uuneissa on nykyään kuitenkin pikalämmitystoiminto, joten esilämmitys ei ole aina välttämätöntä.

Jos leivonnaiset tummuvat nopeasti, uuni hyvä kuumentaa ennen paistamista.

Esilämmitys onnistuu parhaiten käyttämällä ylä- ja alalämpöä sekä asettamalla termostaatti 20 astetta halutun paistolämpötilan yläpuolelle. Kun termostaatti on sammunut 2 kertaa, mikä näkyy termostaattipainikkeen yläpuolella olevasta merkkivalosta, lämpötila lasketaan haluttuun lämpötilaan ja vaihdetaan halutessaan kiertoilmaan kun leivonnaiset on laitettu uuniin.

Näin lämpenee mahdollisimman tasaisesti ennen paistamista, sillä ylä- ja alavastukset kattavat hyvin koko ylä- ja alaosan ja kiertoilma varmistaa, että kuuma ilma puhalletaan leivonnaisten ympärille.

Paistolämpötila riippuu siitä, mitä paistetaan ja missä lämpötilassa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että nykyiset uunitilat ovat tiiviimpiä, ja siksi paistolämpötilan tulee olla hieman matalampi kuin aiemmin on totuttu.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Voit katsoa myös

Kaikki FAQ jääkaapeista ja UUNIT, LIEDET JA KEITTOTASOT
Löydä käyttöohjeet
Ota yhteyttä yhteydenottolomake

Ehdot

Kaikki neuvot ja ohjeet GRAMin kotisivuilla ovat käyttäjän omalla vastuulla. Tarvittaessa voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluun