Hakutulos

Tuotteet

Ryhmät

Haku ei tuottanut tuloksia

Ylös

Työtason alle integroitava viinikaappi, musta

VS 54586-90 B

Työtason alle integroitava viinikaappi, musta. Energialuokka B, tyylikäs LED-sisävalaistus. Korkean lämpötilan hälytys. Värinänvalmennusjärjestelmä.

 

  • Energialuokka B
  • Kapasiteetti 45 pulloa
  • 2 lämpötila-aluetta
  • Mitat KxLxS: 82x59,5x57,5 cm

VS 54586-90 B edut ja toiminnot

Tyylikäs sisävalaistus

LED-sisävalaistus helpottaa juuri oikean viinin valitsemista illalliselle. Valaistus tuottaa vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet, joten voit pitää valon aina päällä, jolloin viinikaappi näyttää entistäkin tyylikkäämmältä.

UV-suojaus lasiovessa

Lasiovi on suojattu UV-säteiltä, joten kaappiin ei pääse auringonsäteitä tai päivänvaloa, jotka voisivat vaikuttaa viinin makuun. LED-sisävalaistus ei vaikuta kielteisesti viinikaapin sisälämpötilaan.

Optimal Humidity oikeaan säilytykseen

Optimal Humidity -toiminnon ansiosta voit olla varma, että viinien säilytykseen käytettävä ilmankosteus on oikea, mikä takaa parhaat edellytykset oikealle tarjoilulle.

Puhdasta ilmaa viineillesi

Jos kaapissa säilytetään korkkiviinejä, on tärkeää, ettei viiniin pääse tunkeutumaan pahoja hajuja korkin läpi. Aktiivihiilisuodatin puhdistaa viinikaapin ilman ja suojaa viinejä tehokkaasti.

Värinää vaimentava kompressori

Värinää vaimentavan kompressorin ansiosta sakka ei pääse kiertämään pullon sisällä ja viini säilyy parhaissa olosuhteissa.

Alhainen melutaso

Viinikaapin melutaso on erittäin alhainen, mistä on hyötyä erityisesti silloin, jos viinikaappi asennetaan avokeittiöön tai olohuoneeseen.  

Liian korkean lämpötilan hälytys

Hälytystoiminto kertoo, jos kaapin lämpötila nousee liian korkeaksi. Näin ehdit reagoida ennen kuin viinit menevät pilalle.

Avoimen oven hälytys

Avoimen oven hälytys ilmoittaa nopeasti, jos viinikaapin ovea ei ole suljettu kunnolla. Näin voit ehkäistä kaapin epätasaista tai liian korkeaa lämpötilaa. 

Tyylikkäät säilytyshyllyt

Hienot, luonnonpuiset hyllyt antavat viinikaapille tyylikkään ilmaan ja varmistavat viinin parhaan säilyvyyden, sillä puuhyllyt osaltaan vaimentavat värinää.

Elektroninen lämpötilan ohjaus

 Useiden lämpötila-alueiden ansiosta voit säilyttää useita erilaisia viinejä oikeassa lämpötilassa. Esim. punaviiniä yhdessä ja valkoviiniä toisessa lämpötilassa. Sähköinen lämpötilan valvonta takaa tasaisen säilytyslämpötilan viineillesi.